HAPPY CORNER

HAPPY CORNER Chinees Indisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Corner. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 8:23 PRIMA EN BEDANKT VOOR DE KROEPOEK !
29 jun 2022 om 21:38 Snel bezorgd en eten was oké
29 jun 2022 om 20:16 Bezorging werkt blijkbaar niet met de thuisbezorgd-app. Volgens de app was de bezorging nog 35 min weg toen hij al aanbelde. Eten was ok
27 jun 2022 om 18:49 Smaak is prima, maar loempia's waren slap en nat. Misschien met wat ventilatie verpakking vervoeren. Zat ook geen sambal bij.
27 jun 2022 om 17:37 Eten was koud en keihard. Ik bestel hier helaas geen eten meer
27 jun 2022 om 9:52 Het eten was heerlijk de bezorging snel en heel beleefd Kortom een echte aanrader zeker als je vrienden hebt om te eten Is het lekker en makkelijk en sta jezelf niet in de keuken.
27 jun 2022 om 7:58 Nadat ik een keer teleurgesteld was heb ik toch maar weer besteld. Dit keer was het prima en de bezorging was ook heel vlot.
26 jun 2022 om 17:59 Was weer heerlijk Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger
25 jun 2022 om 13:44 Bezorging snel. Goede service. Maar het belangrijkste: eten was zeer smakeloos. Je zag t al aan de kroepoek; krom, bruin. Lijkt wel te lang gebakken of in verkeerde frituur olie. Bah. Foe young hai totaal geen smaak aan, waterige saus, vlees droog,
25 jun 2022 om 10:16 Eten kon iets warmer en werd iets later bezorgd.
24 jun 2022 om 20:20 Peking eend met ananas en nasi goreng waren heerlijk!
24 jun 2022 om 8:39 Voor de 2e keer eten besteld en wederom was het eten heerlijk en binnen 20 min. op tafel.