HAPPY CORNER

HAPPY CORNER Chinees Indisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2228 beoordelingen
19 feb 2020 om 19:39 Het eten was weer helemaal top, en keurig op tijd, helemaal top
17 feb 2020 om 18:15 Heb 2.5 uur gebeld voordat het eten er was. Na 1.5 uur gebeld en toen zeiden ze dat het er binnen maximaal een halfuur zou zijn, heeft nog ruim een uur geduurd en heb nog 2 keer moeten bellen.
17 feb 2020 om 15:48 Thuisbezorgd is again a total disappointment! Bad app. No real time tracker. From 9 out of 10 times food gets delivered late and cold (late: 2-3 hours late). Worst thing, the restaurants suffering under it as of bad reviews that the food is cold!
17 feb 2020 om 12:11 Ik heb mijn eten altijd met ongeveer 30/40 minuutjes. Je krijgt grote porties en het eten is heerlijk. Ik ben in mijn eentje en met 1 portie doe ik vaak wel twee dagen! Lekker die kliekjes. :)
16 feb 2020 om 23:15 Bezorging duurde een stuk langer dan voorspeld maar dat was begrijpelijk met het weer/tijdstip. Het eten: grote porties maar een hele teleurstellende smaak wat ik heel vreemd vind met deze rating.
16 feb 2020 om 21:36 Meer dan twee uur moeten wachten op een matige maaltijd... Restaurant neemt niet op wanneer je ze belt in de tussentijd om te vragen waar het eten blijft. Kortom niet bestellen hier!
16 feb 2020 om 21:12 De bezorging duurde ruim 2u. Saus zat er niet bij en de soep was opengebarsten waardoor de hele tas onder zat. Eten was koud. Begrijp dat het druk was en dat het zondag is maar dit kan echt niet.
16 feb 2020 om 19:14 Goed !
16 feb 2020 om 18:55 Eten was prima van smaak, alleen bij de bami rames ontbrak de kokos, seroendeng. Dat was jammer, geeft altijd net even meer smaak.
15 feb 2020 om 21:32 uitstekend eten
14 feb 2020 om 21:50 Prima en erg op tijd!
14 feb 2020 om 21:00 Geweldige rijsttafel voor 1pers. 20 euro en je hebt genoeg voor 2 dagen cheaten.